Ali Kale ve Kardeşleri Ortaokulu

Vizyon: ÇOK VE İŞE YARAMAYAN BİLGİ VEREN EZBERCİ OKULDAN HAYATINDA GEREKLİ VE YETERLİ BİLGİ VEREN ÇAĞDAŞ OKULA ,ÇEVREYE KAPALI OKULDAN ÇEVREYE AÇIK KİŞİLİK KAZANDIRAN OKULA, EĞİTİM-ÖĞRETİMDE BİLİMSELLİĞİ ÖN PLANA ÇIKARAN, SÜREKLİ ÜRETEN, YETENEKLERİNİ KULLANABİLDİKLERİ BİR OKULA DOĞRU İLERLEMEKTİR.

Misyon: ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCENİN IŞIĞI ALTINDA VE ORTAÖĞRETİM AMAÇLARI ÇERÇEVESİNDE ÖĞRENCİLERİMİZE HEYECAN VE İSTEKLE DAYANIŞMA İÇERİSİNDE ÇALIŞAN, OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRARAK ONLARA "ÖĞRENMEYİ ÖĞRENME" BECERİLERİ KAZANDIRMA, YETENEKLERİNİ ORTAYA ÇIKARICI FAALİYETLER SUNAN VE GEREKTİĞİNDE HAYATA VEYA ÜST ÖĞRENİME HAZIRLAMAKTIR.

Başarılar:

Saatler: 08:30-15:20
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0284 714 44 53

WEB - https://alikalevekardesleriortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Aşağı Zaferiye Mah. Atatürk Bulvarı No56/B 22800 KEŞAN

Yerleşim Yeri - AŞAĞI ZAFERİYE MAH. ATATÜRK BULVARI NO:56 22800 KEŞAN

Adres - Aşağı Zaferiye Mah. Atatürk Bulvarı No56/B 22800 KEŞAN

Ulaşım ŞEHİR MERKEZİNDEN 3 NUMARALI DOLMUŞA BİNİP OKULUMUZ ÖNÜNDE İNEBİLİRSİNİZ.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MERKEZ